- موضوع خبر : اخبار اجتماعی
- شناسه خبر: 7114
روشنکار: نگاه ارگانهای مربوطه در شهر مابه یک نویسنده بسیار بدوی ست. و تنها برای پر کردن ویترین ادارات کتاب تهیه میگردد و در نهایت تعداد خوانندگان چنین کتابهایی از تعداد تیراژ ناچیز آن کمتر خواهد شد.
حسین روشنکار/فیلمساز و استاد دانشگاه
۱٫نظر شما راجع به انتخاب بوشهر به عنوان پایتخت کتاب چیست؟
من هنوز منظور از پایتخت کتاب درک نکردم اگر منظور به نوشتن کتاب است و با توجه به گرایش سیستم اداری به آمار و کمیتهای بی نتیجه ست که من بعنوان شهروند بوشهری شرمنده ام. ولی اگه بدنبال یک تحقیق مستقل این اتفاق صورت گرفته و شهر من تولید کننده موثری در کتاب شده به خودم بعنوان یک بوشهری میبالم.
۲٫آیا عنوان پایتخت کتاب توان تاثیر گذاری بر شهروندان بوشهری برای توجه بیشتر به کتاب و مطالعه را داراست؟
هیج تاثیری نخواهد داشت…
۳٫در زمینه کتاب فکر می کنید بوشهر دارای چه ویژگی هایی است؟
بوشهر همیشه با وجود جمعیت کم ولی در زمینه کتاب تاثیرات بزرگی داشته ولی با توجه به عصر گذار وشروع انقلاب چهارم صنعتی جهانی و رخنه کردن دنیای مجازی در زندگی روزمره کتاب به شیوه آنالوگ تاثیر چندانی بر شهروندان ندارد، در اروپا امروزه نویسندگان تخصصی زیاد هستند که فقط برای دنیای الکترونیک مجازی مینویسند ما هم باید در این زمینه تلاشهای بیشتری کنیم.
۴٫مشکلات و کمبود بوشهر در زمینه کتاب و مسایل مربوط به ان چیست؟
مسلما بخاطر اینکه نویسندگان ایرانی در کل و بوشهر بصورت خاص از درآمد بسیار پایینی برخوردار هستند و همگی برای امرار معاش وابسته به منابع مالی دولتی دارند و کمتر بصورت شخصی توانایی انجام پروسه پر هزینه تحقیق و نگارش طرح را دارند . نگاه ارگانهای مربوطه در شهر ما در قبال یک نویسنده بسیار بدوی ست. و تنها برای پر کردن ویترین ادارات کتاب تهیه میگردد و در نهایت تعداد خوانندگان چنین کتابهایی از تعداد تیراژ ناچیز آن کمتر و کمتر خواهد شد.
۵٫به نظر شما راهکارهای افزایش مطالعه چیست؟
بایستی یک همت راسخ ملی و بومی بوجود آید و از جزیره ای و یا قومی و گروهی و محفلی فراتر رویم و با یک تصمیم جدی و با پیروی از اندیشه های افراد متخصص در هر زمینه آموزشهای جدی متعلق به گروه های سنی مختلف انجام پذیرد تا در آینده از خسارت های ناشی از عدم مطالعه جلوگیری کنیم…
البته به قول حافظ
زیرکی را گفتم این احوال بین خندید و گفت
صعب روزی بوالعجب کاری پریشان عالمی
سوختم در چاه صبر از بهر آن شمع چگل
شاه ترکان فارغ است از حال ما کو رستمی
لینک کوتاه: