- موضوع خبر : اخبار اجتماعی
- شناسه خبر: 4701
حسین اسکندری :در مورد حوادث احتمالی هسته ای ، سیل و طوفان و … کمبودها و خلاء آموزش های لازم محسوس و ملموس است ضمنا ساختمان های پر جمعیت نظیر خوابگاه های دانشجویی و …
سرویس اجتماعی جامعه: هشت روز از فاجعه پلاسکو گذشت. حادثه ای که تحلیل های بسیاری را به همراه داشت و جان شهروندان بسیاری را گرفت. بحرانی که از مدتها پیش بیم آن می رفت و با توجه به تذکرهای بسیار توسط مدیران و مسوولان شهری نادیده گرفته شد و در روز حادثه نه تنها بر سر خیابان جمهوری و تهران ، که بر سر تمام ملت ایران نیز آوار شد. ترسی عمیق در جان مردم ایران ریشه دواند که آیا به وقت بروز حادثه مدیران ما می توانند مدیریت بحران کنند؟ آیا تجهیزات ما آن اندازه است که بتواند از پس بحران بر آِید؟ تا کی جان عزیز آتش نشانان ما بعلت نبود امکانات کافی همچنان گرفته شود ؟ و….
حادثه پلاسکو این سوالها و پرسش های بی شمار دیگری را به ذهن می آورد. از بُعد اجتماعی نیز، واقعه پلاسکو را می توان مورد بررسی قرار داد. رفتارها و کنش شهروندان به وقت حادثه. از سلفی گرفتن ها تا کمک رسانی و همت همگانی در راستای کمک به کارگران و صاحبان تولیدی هایی که هم اکنون بی کار شده اند. سایت جامعه در جهت بررسی این واقعه و همچنین طرح این پرسش که که اگر حادثه ای مشابه در نقاط مختلف استان بوشهر رخ دهد، تجهیزات و نیروهای امدادی ما توان کافی در مدیریت بحران خواهند داشت؟
نظر شما در خصوص فاجعه ساختمان پلاسکوى تهران چیست؟
فاجعه پلاسکو بصدا در آمدن زنگ خطر فراگیرو دامنگیر شدن ناهنجاری ها و نابسامانی های اجتماعی مدیریتی است که بیخ گوش مدیران مرکز نشین نمود عادت وفرهنگ و رفتار یک جامعه به سبک زندگی ناهنجار به ازاء ناهنجار است
شهروندان در چنین شرایطی چگونه می توانند مثمر ثمر عمل نمایند؟
مفید و مثمر ثمر عمل کردن شهروندان در چنین حوادثی بر می گردد به میزان آموزش ها و مهارت های اجتماعی که در گذشته به آن مجهز شده اند و همینطور قانونمند و علمی عمل کردن نهاد ها و سازمان های ذیربط در تعامل با مردم
در تقصیرات عالم هیچکس مقصر نیست همه مقصرند. مقصر اصلی در این حادثه و حوادث مشابه عدم اطلاع و آگاهی مردم و رفتار غیر حرفه ای مسئولین و مدیران خصوصا در این مورد شورای شهر و شهرداری تهران و هیات مدیره و کسبه ساکن در آن ساختمان می باشد .
مقصر و پاسخگوی اصلی این فاجعه چه نهادی است؟
آموزش _آموزش _ اعمال قاطع قانون
نقدهایی در خصوص فاجعه از سوی افراد مختلفی نسبت به حضور انبوه مردم در محل حادثه صورت گرفته است. به نظر شما این اسیب اجتماعی چه راه حلی دارد؟
جلسات نقد موثر و نه نقد ویترینی با مسئولین ذیربط و بازنگری و احصاء موارد ایمنی اجتماعی در شهر بوشهر و متعاقب آن تجهیز مراکز و سازمان های ذیربط به ابزارها و دستگاه های لازم
به نظر شما آتش نشانى بوشهر به لحاظ امکانات و تجهیزات و آمادگى نیروها در صورت وقوع از استانداردهاى لازم برخوردار است؟
فکر نمی کنم وقتی در قلب پایتخت این کمبود ها هست بطریق اولی در بوشهر کمبودها بیشتر است . مثلا در مورد حوادث احتمالی هسته ای _ سیل و طوفان و … کمبودها و خلاء آموزش های لازم محسوس و ملموس است ضمنا ساختمان های پر جمعیت نظیر خوابگاه های دانشجویی و … از نظر آتش سوزی های احتمالی بسیار آسیب پذیرند .
لینک کوتاه: