- موضوع خبر : اخبار اجتماعی, بدون نمایش, تیتر 2
- شناسه خبر: 6348
امروز بار دیگر روز خود را مطابق رویه سالهای اخیر با پرواز بوشهر آغاز کردم. باز هم روزی را سپری کردم که به واسطه ی تأخیر و رفتار نامناسب کادر ایرلاین زاگرس پیش بینی می شود جنگ اعصاب ناشی از این سفر پروازی را ساعت ها با خود داشته باشم.
ساعت ٣صبح از خواب بیدار شدم و برای پروازی که قرار بوده است ساعت ۶/٣٠ صبح به سمت بوشهر عزیمت کند خودم را آماده کردم.
ساعت ۵ صبح همانند بسیاری از مسافرین در فرودگاه مهرآباد بودم و کارت پرواز دریافت کردم.
ساعت ۶/٢٠ اعلام شد که مسافرین از خروجی ٢ سالن انتظار ترمینال ١ فرودگاه مهرآباد برای سوار شدن به پرواز خارج شوند.از کریدورها به سمت اتوبوس حرکت کردیم.
باد خشک و سرد اکثر مسافران را اذیت می کرد. پس از سوار شدن در اتوبوس به مدت ٢٠ دقیقه به دلایل نامعلوم معطل ماندیم و بعد از اعتراض چندتن از مسافران اتوبوس به سمت هواپیما حرکت کرد.
باز هم باد سرد و صف طولانی برای سوار شدن به هواپیما. پس از ٢٠ دقیقه که در صندلی های غیراستاندارد با فاصله ی نامناسب مستقر شدیم، خلبان پرواز بدون اینکه بخاطر تأخیر عذرخواهی کند، فقط با این جمله که از صبر و شکیبایی شما متشکریم اعلام نمود که در صف ترافیک باند پروازی هستیم و مطابق اعلان برج مراقبت حدودا ۵٠ دقیقه با تأخیر مواجه ایم. نهایتاً پس از یکساعت تأخیر هواپیما در ساعت ٧/۴٠ دقیقه از فرودگاه مهرآباد بلند می شود.
نه تنها از طرف کادر پرواز بخاطر این تأخیر عذرخواهی نمی شود بلکه با قیافه هایی حق به جانب هواپیما به سمت آسمان بوشهر حرکت می کند. در نهایت نیز سرمهماندار هواپیما با این جمله که تا دقایقی دیگر در بندر “ماهشهر”!! به زمین خواهیم نشست سفر خوشی برای ما در ماهشهر به جای بوشهر آرزو می کند.
سکوت همراه با خشم مسافران که اکثراً شهروندان بوشهری هستند من را آزار می دهد. شهروندانی که بار دیگر از نجابت و سکوتشان در برابر همه ی کاستی های غیرقابل توجیه سوء استفاده شده است.
چرا ما باید این همه در مقابل این بی کفایتی ها سکوت کنیم؟ سالهاست که به خاطر شرایط زندگی و کارم مسیر بوشهر به تهران و بالعکس را با هواپیما تجربه کرده ام. فرقی ندارد کدام ایرلاین!؟ تجربه ثابت کرده است بدترین ها همیشه سهم بوشهر و مردمان این دیار است. آقای استاندار، نمایندگان مجلس و مسئولینی که همیشه در ابتدایی ترین قسمت هواپیما می نشینید و از فاصله ی غیراستاندارد صندلی ها زجر نمی کشید. آقایانی که با اتومبیل تشریفات و ۵ دقیقه قبل از بلند شدن هواپیما بر روی صندلی هواپیما جلوس می فرمایید.
آیا این حق مردم بوشهر است؟ آقای استاندار و نمایندگان مجلس در استان؛ یکبار برای همیشه عزمی جدی برای برطرف کردن مشکل پروازهای بوشهر بکار بگیرید تا کمتر شاهد این مشکلات -که نتیجه اش بارعصبی است که هزار و یک مریضی به همراه دارد- باشیم.
باور کنید همه گان برای تفریح به تهران نمیروند و در این پروازها بسیار مردمانی هستند که برای معالجه و درمان و همچنین مشکلات شخصی خود به تهران سفر می کنند. کمی انصاف داشته باشید و برای رضای مردم کاری انجام دهید و کمتر به فکر منافع شخصی باشید.
عادل مقدس
وکیل دادگستری
لینک کوتاه: