- موضوع خبر : اخبار اجتماعی
- شناسه خبر: 7086
اکا صفوی هنرمند موسیقی و پژوهشگر: با توجه به پیشینه ی غنی فرهنگی این دیار،و وجود افراد ممتاز کشوری در حوزه ی علم و قلم؛بوشهر را می توان در ویژگی های علمی و فرهنگی برجسته قلمداد کرد.
نظر شما راجع به انتخاب بوشهر به عنوان پایتخت کتاب چیست؟
اتفاق بسیار خوبی بود باید از مجموعه اداره فرهنگ و ارشاد به مدیریت سرکار خانم ماحوزی سپاس گزاری کرد بابت تلاش هایشان
آیا عنوان پایتخت کتاب توان تاثیر گذاری بر شهروندان بوشهری برای توجه بیشتر به کتاب و مطالعه را داراست؟
بدون شک تاثیر بسزایی ترویج فرهنگ مطالعه خواهد داشت.
در زمینه کتاب فکر می کنید بوشهر دارای چه ویژگی هایی است؟
با توجه به پیشینه ی غنی فرهنگی این دیار،و وجود افراد ممتاز کشوری در حوزه ی علم و قلم؛بوشهر را می توان در ویژگی های علمی و فرهنگی برجسته قلمداد کرد.
مشکلات و کمبود بوشهر در زمینه کتاب و مسایل مربوط به ان چیست؟
کمبود کتابخانه های عمومی و عدم دسترستی افراد به منابع و رفرنس های معتبر در حوزهای مختلف فرهنگی و هنری.
به نظر شما راهکارهای افزایش مطالعه در چیست؟
ترویج فرهنگ کتاب خوانی در بین خانواده ها و پس از آن ترویج فرهنگ کتاب خوانی در مدارس توسط اداره آموزش و پروش به عنوان متولی آموزش و تعلیم و تربیت.
لینک کوتاه: